Att vakna varje morgon

Hej <3 ville titta in och säga tack, det har plingat på våran dörr konstant sen i fredags. Blombud och presenter, matkassar och fina brev. Ni är underbara och det känns så fint att inte vi inte är själva. Tusen tack för det. 
Ni är också många som beställt krigsgudinnor över helgen, det tackar jag också lite extra mycket för just nu.. Det har fått mig på andra tankar en stund, när jag får pyssla med det. I går la jag upp Julklappsettiketterna i webbshopen, det är Njorun som är på etiketten och de säljs i 5-pack. Kicka gärna. http://ditteart.se 
  
Helgen har mest bestått av kramar, tårar och oerhörd smärta. Men vi har kunnat skratta också.. Vi har bakat pepparkakor med våra små hjärtan <3 fikat med vänner och familj, sånt fint som får tankarna på annat en stund. Vi kommer klara det här med. 
   
 
Idag ska vi bara vara hemma, börja packa inför flytten och i morgon blir det sjukhuset för ett första besök. På torsdag blir vi inlagda. Vill att den här veckan ska gå över så fort som möjligt. 
Ville mest titta in och säga tack <3 tusen tack. 

Puss Ditte

2 kommentarer om “Att vakna varje morgon

  1. carola-ladyg says:

    Hej vackra.
    Jag tänker att det inte finns ord att skriva, men jag skriver ändå. För mitt i allt det där hemska finns ju allt det vackra, och mitt i alla hälsningar vill ändå jag finnas med. För jag tänker på dig, på er. Ta hand om er – vilket jag vet att ni redan gör. Kramas hela tiden och tala om för varandra hur mycket ni älskar varandra. det är ju ändå det finaste vi har. Livet. Kärleken. Kram på dig. //Lakewoodliving – Carola

  2. carola-ladyg says:

    Hej vackra.
    Jag tänker att det inte finns ord att skriva, men jag skriver ändå. För mitt i allt det där hemska finns ju allt det vackra, och mitt i alla hälsningar vill ändå jag finnas med. För jag tänker på dig, på er. Ta hand om er – vilket jag vet att ni redan gör. Kramas hela tiden och tala om för varandra hur mycket ni älskar varandra. det är ju ändå det finaste vi har. Livet. Kärleken. Kram på dig. //Lakewoodliving – Carola

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.