Att vakna vid 03

Och inte kunna somna om.. Duni vaknade först & såklart jag strax efter. Tror starkt på att det är på grund av fullmånen. ?
Så nu ligger vi här, Duni dricker välling och håller på att somna om.. 2 timmar senare ? Känner mig inte as pepp på att klockan kommer ringa vid 07.
Ligger och funderar på om det är någon av er som har erfarenhet av vårdhund/terapihund/assistanshund? Dela gärna med er av den erfarenheten i så fall. Det är något som ligger mig varmt om hjärtat och har funnits i mina tankar sen vi fick assistans till Della. Jag tror verkligen på att djur är bästa medicinen/hjälpen. ❤️ Vi har ju trullebulle, men han har inte riktigt det som krävs för att i framtiden bli en hjälpande kompis åt Della..
Nej nu måste jag försöka somna om här.. om 2 timmar ska vi upp ?

Puss Ditte

3 kommentarer om “Att vakna vid 03

  1. Emma says:

    Hej! Jag har jobbat med terapihundar till dövblinda med cp-skada o andra diagnoser. Pluggar just nu rehabiliteringsvetenskap, utemiljö o hälsa. Du får gärna maila mig om du vill veta mer eller ha lite tips! Vänliga hälsningar, Emma

  2. N says:

    Vi går i tankarna att köpa assistanshund till vårt ena barn. Tills dess lånar vi grannhunden. Vi märker verkligen att stressnivån sjunker och barnet börjar andas lugnare när hunden är i närheten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.