Att växa tillsammans

Natten hade varit jätte bra för Della, hon har sovit massor och och ser piggare ut idag än igår. Lilla älskling, även om det tär otroligt mycket på oss att vara här på sjukhuset och att se henne må så dåligt så stärker det oss ännu mer som par. Skulle aldrig klara mig utan David, han är verkligen världens absolut bästa. Även fast han själv är orolig och trött så lyfter han alltid mig när jag är extra låg. Han ser alltid det positiva i saker och ting när jag bara tycks se det svart som natten. min klippa. Allt vi går igenom tillsammans gör oss bara starkare, vi vet att vi klarar allt. Tillsammans. Så otroligt tacksam över att jag har honom och att han är den han är. Ödmjuk och otroligt positiv, optimistisk och så himla snäll, kan även vara sjukt hård vilket doktorer och sköterskor ofta får känna på, men för det mesta är han bara snäll. Familjen betyder allt för honom och han visar det verkligen, på ett sånt otroligt fint sätt. Himla tur för mig, att han är sjukt snygg också. 😀 Riktigt kap. 

Vi stannar här, på sjukhuset några dagar till verkar det som.. crpt har gått upp men vi kör på med antibiotika i blodet så vi hoppas det hjälper. Jag har målat, medans della sovit. Nu får hon mat och medeciner i pappas knä. Jag sitter och kollar på resor, vi skulle nog behöva åka iväg en vecka. Bara jag och David, i slutet av sommaren. Tror det får bli så. Spanien är vi sugna på, illetas lutar det åt. Någon som varit där? Ser underbart ut. Tips mottages gärna. 

Hoppas ni får en fin dag och att solen lyser på er. 

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.