Baksmällan från hell

Hej fina ni ❤️
Såååå fruktansvärt trött idag och som ni kanske förstår så är det ingen “vanlig” baksmälla jag menar utan mer en fy bubblans vad ont jag har i blygbenet idag, känns som att hela beckenet är ur led, mina älskade RM Williams är ingen hitt just nu. Det får helt enkelt förbli Uggs den här vintern oavsett tillställning.. inte värt att ha så här ont efter. I morgon fyller min älskade mammi 51 år och vi ska fira henne med middag och sen Phantomen på opera på Cirkus i Sthlm, då får det bli uggs ? Jag har dessutom två möten inne i stan så jag och David och Nenne åker in tidigt i morgon. Får bänka mig på ett mysigt café mellan mötena så jag slipper gå så mycket.
Ligger just nu i soffan, maten står i ugnen, har tänt massa ljus och tänker inte röra mig så mycket mer idag. Bebis buffar runt ❤️ Mys! Blir en tidig kväll ikväll.
( idag har latte varit extra gott ) ?☕️??
Processed with VSCO with a5 preset
 
 

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.