Bara två dagar kvar

God morgon finisar. Ja vet, visst är den underbar.. Texten jag la upp i går alltså. ❤️
Frukosten är uppäten här hemma, bland tända ljus och mysiga filtar. Ruggigt ute idag, Truls vill inte gå ut ens, fast som jag skrev i går är det ofta så tidigt på morgonen. ?❤️ Idag ska jag med liten Della till Habliteringen för möte med dietisten och sköterska. Sen mot ett till möte och sen vidare mot jobbet. Idag får jag hem två handbollstjejer efter skolan, ska köpa gottit mellis till dom.
På Torsdag har jag bokat sedan lääänge en överraskning för David ❤️ Och mig, men jag vet ju vad det är ?? längtar! Ett dygn tillsammans på ett av de mysigaste och lugnaste ställen jag vet tillsammans med min älskling. Han är nyfiken men jag har lyckats hålla mig den här gången! Vet att han kommer uppskatta det lika mycket som jag.
Nu ska jag pussa Julli hejdå som ska till skolan och själv ska jag gå ut med Truls i skogen. Hoppas ni får en toppen tisdag ❤️❤️❤️
image image

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.