Bästa känslan

Hej kompisar!
Precis kommit hem från Redhead frisörsalong i Uppsala. Både jag och Julli är nyklippta och otroligt nöjda, som vanligt! Hela familjen går dit och Truls får dessutom hänga med. Idag gjorde jag Keratin behandling för påfyllnad av keratin. Jag färgar inte håret men plattar och fönar det en hel del så det blir ganska torrt. Nu känns det som silke! Så himla skönt och fräscht nu till sommaren. Toppade bara lite grann för att få bort det slitna, samma på Jouline. Hon ville spraya rosa i topparna så det fick hon, väldigt nöjd tjej som skuttade till bilen. Jag fick lång massage i både huvud och rygg då man får ligga i massage stolar under schamponeringen, alltså hur nice?! Riktig lyx. David klipper sig alltid hos Malin som äger salongen och han blir ALLTID så sjukt snygg i håret när han är klar, samma med skägget! Det är svårt att hitta någon som verkligen förstår vad man vill ha, jag har haft svårt att hitta någon som jag litar på när det kommer till mitt hår, så jag är väldigt glad att vi hittat hit.
Processed with VSCO with b4 preset Processed with VSCO with b4 preset Processed with VSCO with a5 preset Processed with VSCO with a5 preset Processed with VSCO with a5 preset
Nu ska jag börja göra middag, sjukt otaggad 😛 Det går i perioder, vissa dagar är jag super pepp på att laga mat. Men idag finns det ingen motivation, tänker skylla på vädret!

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.