Bästa Nanette och Bästa Malin

Vad är grejjen med apotek? får alltid stå där inne i minst en kvart, sååååå fruktansvärt segt går det! När jag tillslut var klar så handlade jag lite frukost och åkte hem till Nanette, Världens bästa vän. Vi förstår varandra precis. som ying och yang lixom. Efter mys där hemma åkte jag vidare till en annan himla fin vän, Malin. Hon hade fixat massssa mys med jordgubbar, biskvier och champange och god latte. Kan det bli bättre? tror inte det och så dessutom bästa sällskapet, hon såkklart. Nu har jag myst med min minsta älskling, köpt fredagbukett och inväntar den mellersta med kompis. Blir häng i sängen ikväll, film och fredagsmys. 

Kommer bli en bra helg det här, fredagen kunde ivarjefall inte varit bättre! <3 Imorgon kväll ska vi ut på stan och fira min bästa Mickis, hipp hipp!

Trevlig helg.

 

 

 

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.