Bästa på länge!

I annonssamarbete med Twistshake ❣️
Hej fina ni.
Nu ska jag tipsa er om något som gjort livet lättare för oss här hemma. BÄSTA på väldigt länge! Nämligen de här produkterna från Twistshake. Jag fick hem dem för några dagar sen och hade tidigare inte provat.. men alltså hallelujah vilka super bra grejjer!!!
Vi brukat ha mat i precis hela köket och vardagsrummet efter varje frukost, lunch och middag. Ni kan inte anan hur många gånger jag skurat golvet och tvättat bordet efter att Dunis tallrik flugit åt alla håll och kanter. Meeeen inte nu längre! Näpp, för nu använder vi bara de här :
Mattan lägger man på bordet och trycker fast. Tallriken fäster man genom att “skruva” fast den på mattan. Väääldigt enkelt och så himla smidigt! ( på min story på instagram kan ni se hur man gör )

Tallrikarna är dessutom perfekta att ta med som mat/frukt/mack låda ett stort plus är att de går att stapla på varandra.

Pipmuggen är helt droppfri! ( FINNS HÄR ❣️) Och väldigt bra att dricka ur. Duni har haft svårt med pipmugg och har helst velat dricka ur glas direkt ( vilket gör att det drälls en del ) men denna accepterade hon direkt! Stort plus med denna är att det finns en fruit-splash i, som man kan lägga tex citron skivor i. Vattnet får då en härlig smak utan att det ligger bitar i hela flaskan. ??

Med rabattkoden dittesvanfeldtBW får ni 60 % på paket och 55 % på produkter (med undantag för deras nylanserade matberade där koden ger 25 % ) Ni hittar alla produkter HÄR ❣️

Puss Ditte

En kommentar om “Bästa på länge!

  1. Mikaela says:

    Nej men vad super! Tack Ditte, var tvungen att slå till när du hade så bra erbjudande! Har kikat länge på deras serie till vår lilla sötis som älskar att äta och kladda! ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.