Bästa sättet att starta dagen 

I morse vaknade jag utav mig själv vid 05.40 smög upp och tog med mig truls ut, solen var påväg upp, helt knäpptyst ute i skogen på vår baksida. Bara några fåglar och två rådjur som var vakna.. dimman låg så otroligt vackert över ängen och där stod jag länge och bara andades. Det är balsam för själen. Jag är så kär i naturen. ??❤️? 

Sen fick vi en prommis han och jag min lilla håriga bebis. ❤️? när vi kom in igen så åt vi frukost med familjen, Jullis matade Duni ? så söta. 
Sen fick vi en prommis med Johanna och Sixten ❤️ efter det hämtade vi upp Sofia och åkte in till stan. Har köpt massa nytt fint ? alltså lääängtar tills det är klart här hemma och jag kan visa er. Sofia gör ett gymt jobb ? 

Mamma pappa i Sofia kom och fikade med oss på eftermiddagen ❤️☕️ sen kom Nanette och Jim på middag, mina älsklingar ❤️❤️ trivs så himla bra i deras sällis ❤️ det gör vi hela familjen. ❤️
Nu är jag helt slut, natti fina ni! I morgon ska jag upp super tidigt och åka in till Stockholm för pressfrukost och sen utbildning. 

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.