Belle enfant

Detta mina vänner är de absolut mjukaste och finaste kläder jag någonsin stött på.. Duni har det mesta plaggen därifrån och jag använder dem flitit på henne. Så underbar kvalité! Det här setet i cashmere och super mjuk bambu viskos hade hon på sig när vi åkte hem från BB. 

Jag letade som en galning och hittade det här märket på Instagram, Belleenfant och läste på lite, beställde hem “newborn” setet och när jag fick hem blev jag påriktigt glad i hjärtat! Ville ha något som var riktigt skönt till henne, tänk att ha legat naken i en varm mage i 9 månader och sen komma ut och få på sig kläder… och dessa var verkligen Såååå mjuka och fina! Perfekt för en nyfödds känsliga hud. Sen har jag bara fortsatt att handla och alla som hållit i Duni när hon har haft kläderna på dig frågar var de kommer ifrån ? så mjuka är dem. Jag överdriver faktiskt inte. Och fina! Så himla fina. Anledningen till det här inlägget är att ni är så många som frågat om vart jag köper kläder till mitt lilla Dun. Så till er : Här Köper ja de flesta. ??❤️

Puss Ditte

2 kommentarer om “Belle enfant

  1. Lotta says:

    Tack för tipset! Jag skulle gärna vilja veta vart du köper dina kläder också!
    Tack för en trevlig blogg.

  2. Pernilla says:

    MEN ååååh så fina kläder! De verkar verkligen mjuka och sköna. Nu tjuter jag en skvätt för att jag missat detta märke. Min skrutt är för stor för dem. Vet du något annat märke som har liknade för större barn? Typ en bastant 5 åring??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.