Black is my happy color

Hej 🙂
Urk vilket ruggit väder det är idag, regnat från att vi vaknade tills nu.. ser dessutom ut som att det kommer fortsätta så tills i kväll. Jobbat hemma idag på förmiddagen sen åkte jag in till stan för att kolla om jag kunde hitta något fint till midsommar. Hade vitt vitt vitt i tankarna, log för mig själv i provhytten när jag tittade på vad jag fått med mig in. Bara svart 😛 förutom en blårandig blus, Älskar svart!
Processed with VSCO with a5 preset Processed with VSCO with a5 preset Processed with VSCO with a5 preset Processed with VSCO with a5 preset Processed with VSCO with a5 preset Processed with VSCO with a5 preset Processed with VSCO with a5 preset
Den gråa tröjjan kommer bli en favorit det känner jag redan nu, perfekt till en kjol eller över en klänning nu på sommarkvällarna och sen till ett par jeans i höst. 🙂
Nu ska vi poppa popcorn och kolla på en film tillsammans jag och Jouline, Dellis sover <3
 

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.