Ditte Svanfeldt

Blöjjfri?

2019.07.06

Kategorier: Duni, sommar

Naturen njuter av regnet.. vi med. Lite i varje fall. Finns inte mycket som slår lukten ute i skogen precis efter att det slutat regna på sommaren.

Vaknade utav att min minsta älsklings människa strykte sin hand över ens ansikte, pussade och sa ”go morr mamma, sovit dott?” ?

För att sen när vi alla gått upp förvandlas till en liten diktator.. ?

Så mycket känslor i en sån liten kropp. Frustrationen skriiiiks ut när vi inte förstår henne.. Tur hon är världens sötaste.

Men till något annat, Duni har varit blöjfri i 8 dagar nu. ? så duktig och den här mamma är så stolt så hon nästan spricker. Det har hänt 1 olycka hittills och det var när hon lekte med sin bästis. I går gick vi på stan och så kom hon springandes och sa ”mamma!!! Duni kissig” sen sprang vi till närmsta toalett. Såååå duktig! På natten har vi blöjan på men när hon sover på dagen kör vi utan och det har gått bra det med. Så skönt. Måste åka och köpa fler trosor till henne. ❤️

Vaknade, gick upp och fick sen sprängande huvudvärk. Har spytt till och från under dagen pga smärtan. Jullis tog Duni så jag kunde lägga mig och sova en stund. David kom strax efter det.. och nu vaknade jag för ett tag sen. Det känns lite bättre men fortfarande något som sitter i. ? hoppas jag känner mig bättre till kvällen, har sett fram i mot Jessicas 40 års fest.

Ska lägga mig och vila en stund till.

PUSS

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Ditte på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Click here to troubleshoot