Blommor, ny lampa och vänner

Hej ❣️
Idag började vi morgonen med en prommis hem till Sofia, Duni somnade på vägen så vi kunde dricka kaffe i lugn och ro ute i varsin solstol. ☀️☕️
Efter stund vaknade hon och åt en smoothie ?

Och gosade med sin gris ? så söt!
Vi gick hem till oss och åkte sen till steninge slott ?? åt god lunch och köpte med oss lite nya växter hem. Hittade en ny taklampa till vardagsrummet också. Blev en klassiker som jag tänk på till och från sen jag såg den första gången för fleeeera år sen. Det blev såååå jäkla bra! Bästa hittills här hemma. Tyckte David också ???
Sofia och jag stod som små barn och hoppade av lycka för att det blev så fint ?❤️??
Till middagen kom Nanette och Jim ❤️❤️ David köpte med sig saker till hemmagjord pizza. Väldigt gott. ?


Efter middagen kom Nenne också förbi ❤️ så hon, jag, Nanette & Duni gick på en Kvällsprommis. ? så mysigt på kvällarna nu.

Nu har jag precis duschat, lovar att ta kort på nya lampan i morgon och visa er ? men nu natti ?

PUSS

Puss Ditte

4 kommentarer om “Blommor, ny lampa och vänner

 1. Sandra says:

  Vilken oerhört fin familj ni är! Så vackra från insidan och ut.
  Den översta bilden är helt magisk och jag blev lite förälskad i både dynan (och barnet) ;)! Var kan man hitta den fina dynan någonstans?

 2. Ida says:

  Hej! Vilken härlig dag! Sover Duni fort 2 ggr per dag? ? försöker få min son ner till 1 gång men vet inte vad som är bäst.. när somnar Duni för ”natten”? Har sett att ni varit ute och gått, lägger ni bara över henne i sängen sen då? ?

  • dittesvanfeldt says:

   Ja nu i värmer sover hon 3 gånger, en lite längre på förmiddagen, en kortis efter lunch och en till lite längre på eftermiddagen. Hon brukar oftast somna runt 20-21. Ja ifall vi är ute och går så lyfter jag bara över henne till sin säng när vi kommer hem. ?❣️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.