Böcker jag läst

Det går trögt på läsa fronten, kanske för att jag vet att på onsdag ska jag springa till akademibokhandeln och köpa Keplers nya bok som släpps då. Har ju bara längtat i sisådär två år nu.

Men här är tre böcker jag läst nydligen som jag tycker varit bra.

Malma station av Alex schulman.. var jätte bra. Gillar hans sätt att skriva. Jag har dock lite svårt för att hänga med när varje kapitel handlar om en ny person så jag fick gå tillbaka och läsa om några gånger. Hur som helst super bra & läsvärd bok.

Ödesmark av Stina Jackson 👌🏼 Den här tyckte jag mycket om. Spännande och välskriven.

Skred av Sara strömberg, också bra men det går trögt för mig med hennes böcker 🙈 var samma med Sly.

Nu hittar jag inte Sarek måste ha lånat ut den till någon, mitt minne alltså.. hur som helst, den var riktigt bra! Handlar om 4 personer som åker till Sarek för att vandra. Jätte spännande och ganska otäck. Läste ut den på två dagar. 🙈

Nu ska jag fortsätta läsa och dricka min första kopp kaffe för idag. ☕️🫶🏼

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.