Ditte Svanfeldt

Bomullsbjörnar är bra att ha

2020.01.08

Kategorier: Gösta, Tankar

Gösta min Gösta. Han är mig alltid nära. Min finaste följeslagare. ❤️
I går innan jag hämtade upp Duni så la jag mig raklång på soffan och satte i gång min meditations app. 10 minuter för att stressa ner. Kroppen är på helspänn 24/7 när Della är dålig. Är rädd och hispig. Så det gjorde mig gott att bara få ligga och andas en stund. Självklart så är han där då, nära nära. Och det känns för jäkla fint och tryggt att ha honom där, tätt intill. ❤️

När jag skulle natta Duni var det många tankar i hennes lilla huvud.. om dagen som varit. Om varför Della är på sjukhuset, om doktorerna osv osv.. precis innan hon somnade frågade hon för ca 10 gången idag ”vart är Della mamma? (I samma mening svara hon själv på sin fråga) På sjukhuset. Jag vill inte att Della ska vara doktorn. Hon komma hem nu och sova sin säng med mig.” Mmh vad jag önskar livet såg annorlunda ut i bland.. önskar att Della slapp bli så fruktansvärt sjuk. ?

Men nu är det som det är och man för göra det bästa av situationen. Så efter en bra natt packade vi in oss i bilen i morse och åkte in till henne igen. Nu väntar vi på att ronden ska komma. Hoppas på lite mer svar idag… ❤️

1

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Ditte på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Click here to troubleshoot