Börjar bli en del i vägen nu

Trodde inte min mage kunde bli så här stor.. och större blir den för varje dag som går. ❤ Bakifrån syns det inte att jag är gravid ( känns väldigt mycket dock ) förutom att jag går som en pingvin ?. Kan fortfarande ha mina vanliga kläder men har köpte lite nytt i större storlekar så det ska få plats med större mage under. Trodde inte heller att det kunde vara så svårt att få på sig ett par strumpor på morgonen ? Eller när andra berättat att i slutet går det knappt att raka benen själv, men jag börjar förstå dem nu. Med pallen vi köpte i förra veckan så klarar jag det själv hittills. Har fått presentkort utav mina tjejer på gravid massage som jag tänkte boka till nästnästa vecka, tror det kommer att vara underbart skönt för den här ömma kroppen. Sen har jag presentkort på pedikyr och ansiktsbehandling på skin care som jag fick av David som jag också tänkt boka tills den veckan, då är vi i vecka 35 ❤?? Blir en riktigt ta hand om dig själv vecka. Längtar ☺
Favorit kofta från Acne, svart baslinne från Gina tricot ( som jag har under allt, ger ett skönt stöd vid magen ), ❤Me t-shirt från zara, leggings från lager 157, favorit sneakers från Isabel Marant.
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Längtar tills bebis är ute och vi kan gosa i vårsolen ute på altanen❤ Våren är bland det bästa jag vet, då känns det som att man har allt det härliga framför sig, hoppas på en väldigt fin vår med många långa promenader och kaffedrickande i solen tillsammans med familj och vänner.

Puss Ditte

En kommentar om “Börjar bli en del i vägen nu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.