Botox i benen och valborgsfirande

Hej ❣️
Hoppas ni haft en mysig långhelg?
I går firade vi valborg med fina vänner hela dagen lång ❤️ jag och tjejerna hängde med Åsa och Sofia på dagen och till kvällen kom Nanette, Jim, Emma, Björn och Ella ❤️❤️❤️❤️❤️
Super mysigt! David lagade som vanligt jätte god mat ❤️ och med bästasällskapet kunde kvällen inte bli dålig ❤️

Idag tog alla sovmorgon.. när klockan blev nio vaknade Duni men resten fortsatte sova en timme till.. vi gick upp och åt frukost. Gröt med blåbär ???

Regnet har öst ner här hemma så vi har mest spelat kort, kollar på film och sen åkte jag och Jullis och kollade på lite sommarkläder inför semestern.
Nu har vi precis kommit hem efter en kväll hos mamma och pappa ❤️ proppmätt efter massa god mat, som vanligt ❤️?

Och som vanligt ska de små terroristerna klättra/hoppa upp i Jullis säng så fort de får chansen. Så ikväll fick det bli godnatt saga där.

Dellahjärtat sover gott, hennes dag har varit bra. Inte lika mycket kramper, i fredags fick hon botox i benen igen. Man brukar mörka stor skillnad bara några dagar efter, spänningarna bli mindre och hon har inte lika ont. ❤️ David har tagit över dem besöken, jag klarar inte av det längre.. att se på och försöka vara ett stöd och trösta när hon har ont. Jag går sönder inombords och det börjar tära efter 6 år känner jag nu.. så det är väldigt skönt att David kan följa med henne på dem mötena istället. Så kan jag bara få trösta när hon väl är hemma igen, ge en varm dusch och sätta på mjuka kläder så inget skaver på det onda. ❤️
Så otroligt tacksam över alla mina nära ??❤️
Nu ska jag kolla på ett nytt avsnitt av Peaky blinders innan jag somnar ?

PUSS

Puss Ditte

3 kommentarer om “Botox i benen och valborgsfirande

  1. A says:

    Lilla Della, ni är så tappra!! Hur länge märker ni att botoxen gör skillnad? Hur ofta får ni ”fylla på” igen? Jobbar som personlig assistent med en tjej med samma muskelspänningar som också fått botox i arm och ben. Märker stor skillnad men hjälper kanske 1,5 mån effektivt innan det börjar successivt gå ur, önskar det fanns bättre alternativ eller bättre muskelavslappnande mediciner!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.