Bye bye Falun

(inlägget innehåller adlinks)
Hej finisar ❤️
Nu är vi hemma igen, från en helg i Falun.. full med rolig handboll och häng med fina vänner ❣️
Sist vi var i Falun åkte vi ambulans dit och hängde på sjukhuset där i 2 veckor… lite skillnad från nu. ( Det kan ni läsa om här. )
Så kul att se alla tjejer, hur peppade och glad de är. Jullis tycker att koppar cupen är bästa på hela året. ? det är verkligen en rolig cup.
Vi har hängt i hallen och hejat på lagen under dagarna och sen har vi ätit god mat tillsammans med bästisar på kvällen. ❤️
Meeeen det är faktiskt alltid skönt att komma hem efter att man har varit borta.. hur bra man en haft det.
Magiskt med massa snö, hoppas verkligen den vill komma hit också… så less på det här gråa. Vill ha ljust vitt runtomkring mig.

 
(Favorit kläder, haha som ni säkert vet vid det här laget.. känns som jag bor i den här outfiten just nu.. men det hjälps lixom inte. Dessutom är den på 30% rabatt nu så pass på. ) Finns HÄR och HÄR.
 

Har precis avslutat en middag och mysigt häng med mamma och pappa som kom hit strax efter att vi kom hem.. Dem gjorde spaghetti och köttfärssås till middag. väldigt gott som vanligt. Sen städade mamma i köket medans vi gosade med Della och pappa med Duni. Världens bästa!!
Nu blir det snart natti, Della och Duni sover redan. Jullis är påväg hem i buss med sina tjejer från cupen så vi ska bara hämta upp henne så fort hon kommit till Knivsta seden sova gott. Hoppas på en lugn natt.
PUSS <3

Puss Ditte

2 kommentarer om “Bye bye Falun

  1. Cicci says:

    Hej Ditte, jag har försökt att beställa två stycken tavlor på ditteart.se men kan inte trycka på nästa och på så sätt få iväg betalningen. Gör jag något fel eller är det något fel på sidan? Om jag inte kan beställa på hemsidan så undrar jag om om min bror (Niklas Höglund) skulle kunna hämta två tavlor och att jag på något sätt swishar dig pengar? Dina tavlor skulle bli sååå fina i mitt nymålade sovrum 🙂 kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.