Carpe diem

I betalt samarbete med Carpe diem.

Låt oss prata lite om sömn.. ni vet ju eftersom att jag skrivit om det en hel del här på bloggen att vi har sömn brist delux jag och David.. Pga för många vakennätter med oro och av vård utav Della. Första åren sov vi knappt. Och det har satt sina spår.
Vi har alltid prioriterat BRA sängar, eftersom att man tillbringar så pass mycket tid i dem. Det har varit viktigt för oss att när vi väl ska sova så ska vi sova bra och det ska vara skönt. För snart 2 år sen köpte vi vår säng från Carpe Diem, Vi har Sandö med tyget Rothesay Pumice och det är den skönaste sängen jag någonsin legat i. På riktigt, jag pratar om den så fort jag får chansen för att fler ska få upp ögonen för hur skön den är. Det känns som att sova på moln. Vi tog bort benen för att Duni lätt skulle kunna komma upp i sängen och ifall att hon skulle ramla ner så skulle inte fallet bli lika högt. Plus att jag tycker det är snyggt när sängen står rakt ner på golvet, skapar en mysig känsla.
Hur många timmar sömn får ni? Jag håller stenkoll på min sömn just nu tack vare min klocka som registrerar allt.. jag måste sova minst 8 timmar för att funka på dagen.

I sovrummet tycker jag att det är viktigt med så få intryck som möjligt, lugna färger och bra mörkläggningsgardiner så det blir riktigt mörk oavsett årstid. Vi brukar alltid sova med en liten glipa på fönstret pga sover bättre med friskluft i rummet. ( p.S ni som frågat om min morgonrock i satin, ni hittar den på deras hemsida. )<a href="https://www.carpediembeds.se/?utm_source=samarbete&utm_medium=instagram&utm_campaign=ditte_svanfeldt Klicka här för att komma dit.

Puss Ditte

3 kommentarer om “Carpe diem

  1. Anna says:

    Vad är det för klocka? Och vart är mattan ifrån? Kämpa på fina ni. Vet vad sömnbrist och oro innebär ❤️

  2. Erika says:

    Du är så duktig på inredning och ert hem är så fint 😍! Vet du färgkoden i sovrummet? Är sugen på något liknande.

  3. Cia says:

    Det är väl inredaren Sofia Ristic som inrett det mesta. Kolla in hennes instagram.Detta hem är nästan en kopia av Sofias.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.