Champagne, skratt & god mat

Dag 1 borta är avklarad ❣️ Tågresan var väldigt behaglig, jag kunde sittligga över två säten. Läsa bok och lyssna på podd. Tycker om att åka tåg, man ser så mycket fint.. landskapen man swoschar förbi är väldigt fina.
När jag kom fram gick jag direkt till hotellet, checkade in och slängde mig i sängen. ? slö kollade lite på tv och konstaterade att jag inte skulle kunna somna.. så jag hoppade upp och tog en sväng på stan.
Hittade en mysig liten butik på magasingatan som hade bärsjalar. Slog till på en i ett väldigt fint mönster, en till knytsjal blev det. Dem hade allt möjligt i sjal väg men fastnade extra för denna. ( visar såklart när Duni sitter i sen )
Sen traskade jag vidare mot Artilleriet och Da matteo.

Köpte en present till David från Artilleriet ?☕️Visar er när han fått den. Så köpte jag med lite bönor som de röstat på Da matteo. Satte mig och tog en kopp cappuccino och avocadomacka där också, facetimeade med mina älsklingar och promenerade sen vidare.
Hittade gulliga små gränder och vacker mer gatukonst:

Sen messade Anna & Malin att de var framme.. så jag gick tillbaka till hotellet. Vi hängde lite på deras rum innan vi gick ner till lobbyn och drack champagne, åt oliver och god ost & skålade. ❤️?

Taxin kom vid 19.30 och tog oss till Bord 27 där Nannakesrin (instagram) väntade ❤️ väldigt kul att få ett ansikte på någon man följer. Middagen bjöd på vääääldigt god mat, massa skratt och djupa samtal om allt mellan himmel och jord. ❤️

Vid 23 kom vi till hotellet igen, jag fick sällis till mitt rum och Anna mixtrade med kablarna så att min tv började funka igen ?? tycker att det är lite läskigt att sova själv ju så att ha svagt ljus och ljud från tvn hjälper.
Somnade gott, som en stock! Och vaknade några gånger av ren vana under natten men kunde somna om lika fort igen..nu ska jag hoppa upp och göra mig i ordning, lite spänd över vilka som kommer hit på frukosten idag för att lyfta fram min Della, våran Miss Della ??❤️
Om ni köpt postern, så skulle jag bli så hjärtans glad om ni ville tagga mig i eran bild eller skicka en bild på hur hon fått det hemma hos er.. och om det är okej dela den här på bloggen sen ? det är så himla kul att få se hur hon bor. Ni kan också använda hashtaggen missdella ❤️

Hoppa ni får en finfin dag ❣️

Kramar

Puss Ditte

2 kommentarer om “Champagne, skratt & god mat

  1. jungfrumamma86 says:

    WOW vilka härliga bilder! Vilken bra insats du har gjort med MISS DELLA! Superfin och kreativ insats. Är det samma poster eller olika? Jag vet inte men kan ha missat om du visat det tidigare <3. Ska se till att införskaffa en sådan

  2. Sandra says:

    Åh du har varit på gos butiken. De finns på insta med. Skulle vilja åka ner och kika in där.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.