Coffee Professional Cup

God morgon ❣️
Vaknade för en stund sen, har som en inbyggd Duni väckarklocka i mig. Hon brukar vakna och vilja ligga nära nära och gosa första gången runt 06.30 sen somnar hon om och vaknar runt 07 igen. Visst att det är skönt att sova borta i bland men jag tycker ändå att hemma är bäst. Alltid. Speciellt när alla älsklingar är hemma. Meeen nu är vi i Helsingborg, jag och Nanette. Vi ska förbereda oss inför Coffee professional Cup ☕️ Såååå kul. ?

I går när vi kom fram checkade vi bara in, bor på Grand Hotell. Så fiiiint här. Hela staden är så fin. Älskar allt neråt i vårat land. Skulle verkligen kunna tänka mig att bo här. ? Naturen är magisk.
Sen gick och åt middag. På Gastro. ???

Nu ska jag göra mig i ordning och sen ska vi ner och äta frukost.
Så pepp inför den här dagen ??☕️ Kaffe kaffe kaffe.
Puss på er.

Puss Ditte

En kommentar om “Coffee Professional Cup

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.