d e l l a

Så svårt med sån stor sorg, att kunna se framåt.. den kommer som i vågor. I bland är vågorna skyhöga och jag vet att jag bara måste fortsätta simma, hålla huvudet ovanför vattenytan, inte låta mig själv dras för långt ner.. för vägen upp blir så otroligt lång. Jag vet att vågorna kommer minska, ändra form, sakta med säkert.. men det hjälper mig inte nu när dom är så höga. Det var ju Della som lärde oss att navigera i stormen som vårat liv var. Hur gör jag nu? Utan ledljus. Tomheten skaver i mig, det gör ont. Konstigt, att man fungerar utan ett av sina barn här.. konstigt hur livet fortgår och att en vardag finns utan henne hos mig. Även om jag känner att hon är där jag är, att hon finns i mig, runt omkring mig, i Davids bruna lockar, i Jullis vackra valnöts bruna ögon och i Dunis smilgropar och kluckande skratt. I blommor, i fåglar och i solkatter.. Så fattas hon mig så otroligt mycket. 😭🕊💭🤍

Puss Ditte

20 kommentarer om “d e l l a

 1. Susanne says:

  Vill med kärlek skriva att jag är så ledsen för dig och familjen. Tänker på er och Della varje dag. Så svårt det är att mista sitt barn. Sån oerhörd sorg och saknad. Jag är säker på att Della finns med er på ett annat sätt nu, alltid!

  Många varma kramar från en mamma som saknar sin son oändligt

 2. Sara says:

  Är så otroligt ledsen för er skull och tänker på er ♥️ Är otroligt tacksam att vi fått dela små glimtar av ert liv med Della. Er fina tjej som berört så mycket och som visat vikten av alla människors lika värde.

 3. Fatima says:

  Finns verkligen inga ord att säga i en sådan situation.. 😔😔😔 jag beklagar zen enorma sorgen & tomheten & glödjer med samtidigt åt de fina åren & alla minnen ni fick tillsammans ❤

 4. Turid says:

  Det er tungt å sørge
  når man fortsatt og for alltid elsker.
  Man kan ikke be vannet
  glemme bølgene.
  Man kan ikke be trærne
  glemme vinden.
  Man kan ikke be jorden
  glemme vannet.
  Noen ganger må man bare vente på
  roligere sjø, på mildere vinder og på tryggere grunn under føttene…
  DET kommer ❤️

  Jeg har dere i tankene. 💫❤️

 5. Cecilia says:

  Rådjursögon vackra
  Bruna mjuka lockar
  Tar sig in i varje hjärta
  En flicka som berör

  Rådjursögon vackra
  Bruna mjuka lockar
  Du valde din alldeles egna familj
  Du fick ett liv med kärlek
  I dess renaste form
  Tänk vilken tur
  Att vi fick dig

  Rådjursögon vackra
  Bruna mjuka lockar
  En stund på jorden
  Att leva och att älska

  Rådjursögon vackra
  Bruna mjuka lockar
  En liten flicka
  Så älskad och så öm

  Rådjursögon vackra
  Bruna mjuka lockar
  Du lämnade för tidigt
  Nu är du fri

  Rådjursögon vackra
  Bruna mjuka lockar
  En lillebror att älska
  En lillebror att springa på ängarna med

  Rådjursögon vackra
  Bruna mjuka lockar
  Stegen är lätta
  Vandra vidare
  Med avtryck på vår jord

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.