D som i Duni

Hej fina ni ❤️
Fredag och allt ❣️
Idag har vi varit ute i skogen på våran baksida, gått våran vanliga runda och det gick super för Gösta. Duni blev lite trött i benen efter ett tag, då är det tur att pappan är stark och orkar bära. ❤️???

Älskar att detta är utanför vårat hem.. skogen är ju bland det bästa jag vet. Oavsett årstid. Där hämtar jag energi.
Efter promenaden åkte jag in till stan, utav en slump så stötte jag och Anna på varandra. Så eftersom vi båda var lite tidiga, passade vi på att ta en kaffe och prata ikapp lite medans vi väntade på att Tre generationer skulle öppna. ☕️❤️ Köpte lite ljus inför helgen. Istället för en fredagsbukett så fick det bli lite fina ljus ?
När jag kom hem åt vi en god lunch och nu sover Duni. Så då passade vi på att fixa lite på hennes rum.

En mobil med jordglober har fått flytta in. ?
Och en nattlampa ?

Och sen målade jag in tavellister i samma färg som väggarna. Älskar!!! I det här inlägget skrev jag om färgen som jag valt från Färg experten i Uppsala.

Nu kom Jullis hem i från skolan och snart kommer mamma & pappa förbi en sväng. ❤️ Ikväll blir det bara mys här hemma, kanske att vi firar med ett glas champagne senare.. bara för att livet är väldigt härligt just nu. Bitar faller på plats och harmoni infinner sig. Så skönt. ?
Puss

Puss Ditte

10 kommentarer om “D som i Duni

 1. Amanda says:

  Vart är D lampan och hello lampan ifrån? Så himla fint ni fått till det?älskar din känsla för inredning?✨

 2. Amanda. says:

  Vart är D lampan och hello lampan ifrån? Så himla fint ni fått till det?älskar din känsla för inredning?✨.

  • dittesvanfeldt says:

   Tusen tack vad du är snäll ??❤️ jag har gjort den själv.. D:t köpte jag på panduro och sen borrade vi hål och trädde i en ljusslinga ❣️

  • dittesvanfeldt says:

   Det står taggat i ett annat inlägg som jag länkat till i det här inlägget ❤️

 3. Cecilia says:

  Varför frågar ingen om jordglobarna haha? Var är de ifrån? Vill kopiera detta fina barnrum!! Du är så duktig! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.