Dag 1

God morgon finisar, trots att jag varit dålig på att uppdatera på senaste så kommer ni ändå troget in och läser här. Det gör mig väldigt glad. Tack ??❤️

I går åt vi en lååång god frukost, efter att ha sovit gott hela natten. Duni hade glömt att mamma, pappa & Nenne vart här så när vi var påväg mot frukosten och mamma kom gåendes bakom oss fick hon en glädje chock ? så söt.

Efter frukosten åkte vi in till Palma. Vi har hyrt en bil så vi ska kunna åka på lite utflykter under veckan. (Tips) det är väldigt trevligt. Vi bor på Zafiro palace Palma Nova för er som frågat. Det ligger 10 minuter i från Palma med bil. ??

Det är sååå fint här. Vi började med en fika på Cappuccino. ☕️

Sen strosade vi runt i affärer och i fina gränder.

Vi delade på oss en stund, Jullis, Duni, David och pappa strosade runt lite för sig själva och sen möttes vi upp på Tokio alima ! ( tips ) sååå otroligt god mat och coolt ställe. Tjejerna ( David ) hade köpt en liten present till mig. ❤️ Världens finaste.

Det finns så mycket fina ställen i den här staden.

Vi satt där uppe ett tag och gick sen vidare för att möta upp mamma och Nenne. Åt massvis med Tapas till lunch och åkte sen hemåt hotellet igen för att sola och bada. ?☀️??

Middag åt vi på La perla. Riktigt god mat!

Dune somnade gott efter sin mat och en liten promenad med morfar längs gatan. ❤️

Dessa varma kvällar är något av de mysigaste jag vet. ❤️❤️❤️❤️

Min älskling ❤️❤️❤️❤️

Så lycklig att få åka alla vi tillsammans. ??❤️ Har fått massa uppdateringar hemifrån vilket känns så himla bra. De två älsklingarna där hemma har det fint. ❤️

Nu ska jag försöka få liv i familjen och gå upp och äta frukost ❤️

PUSS på er

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.