Dagar som dessa fyller mig med energi

Oh lovely day! Vad jag behövde en sån här dag ??❤️
Vi började med att gå en promenad här hemma i solen efter frukosten. Nenne kom och gjorde oss sällskap ❤️☀️ solen riktigt värmde. När vi kom hem igen satte jag mig ute på altanen och solade medans Duni fortsatte sova i vagnen. Såååå härligt.
Åkte sen hem till mamma & pappa, åt lunch och sen åkte jag och Nenne till Sigtuna. Gick en lång prommis längds vattnet med solen i ansiktet ? åt en god fika på Rc och kollade lite kläder hos Cri cri, fanns mycket fint.
När jag kom hem var David redan hemma, han och Duni gick till en lekpark och gungade medans jag jobbade lite. Vid halv 6 gick vi hem till Anna och Henke ❤️ åt god mat och skrattade massor, som vanligt ❤️
Jag och Anna fick sitta ute i kvällssolen och njuta av champagne och jordgubbar ??☀️

Kommer somna gott, ska bara duscha först ☺️?
I morgon ska jag och Duni in till stan och äta lunch med Kalle ❤️ och till middagen kommer Robin och Sarah ❣️ hoppas på en lika fin dag i morgon ☀️

Puss Ditte

2 kommentarer om “Dagar som dessa fyller mig med energi

  1. Anna says:

    Ååh, ni verkar ha så mysigt och trevligt med kompisar som kommer på middag ganska ofta. Kan du inte berätta hur ni orkar. Lite tips och trix för vad man kan tänka på för att underlätta med mat och så. Ibland kan jag strunta i att bjuda in för att det känns för jobbigt att komma på bra och enkel mat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.