Dagen efter, ett första bio besök och längtan.

Hej ❣️
Dagen efter julafton.. en av de mysigaste dagarna på året tycker jag. Sånt lugn över den här dagen. Jag och Gösta började den i tystnad, endast kaffebryggarens puttrande som hördes i huset medans mina hjärtan sov. Sen trippade ett liten Dun ut ur sovrummet. Med tussigt hår och snutten i handen. Finns inget sötare. ❤️

Vi byggde torn av kappla, lekte med dockor och sippade på ljummet kaffe.
Sakta men säkert vaknade resten av familjen till liv.

Min älskling. Finaste❣️

Som jag skrev i går kom mamma och pappa på brunch. Vi åt rester från i går, lekte med Dunis leksaker och gjorde oss redo för att åka på Dunis allra första bio besök. Frost 2 tillsammans med Nanette, Ella, Johanna och Alva.

Tre små frost prinsessor trippade in i biosalongen. Jag och David tittade på varandra med tårar i ögonen. Så otroligt gulligt. ❤️ Visste inte riktigt hur Duni skulle reagera under bion men det gick hur bra som helst. Hon satt stilla och åt popcorn under hela filmen. ? Ni är många som frågat om Duni tyckte det var läskigt. Inte alls. Jag trodde hon skulle tycka att det var lite läskigt att det blev mörkt och att det var ganska högt ljud men nej. ❤️

Nu är vi hemma igen, jag ska lägga en ansiktsmask och ta en varm lång dusch. Till middag blir det scampi pasta med koriander, chili och vitlök. ?

Just nu längtar jag väldigt mycket efter snö, minus grader och långa promenader, när knarret under skorna ekar i den tysta skogen. ? Och så längtar jag till på lördag. Ser så mycket fram i mot det. ❤️

PUSS på er

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.