Dagens

Redan Torsdag, idag efter ctg kurva och alla koller åkte vi till Falu gruvan för att äta lunch och fika. Väldigt fint där och restaurangen var verkligen bra till både utseende och smak. Kul!! För jag trodde inte vi skulle hitta ett sånt ställe här men efter lite tips utav sköterskor och doktor så har vi nu några ställen vi vill besöka. Vi satt länge även fast vi var färdig ätna och fikade, njöt av ljuset som flödade in genom de stora fönsterna och pratade om allt mellan himmel och jord. Konstigt nog så blir jag alltid kreativ när vi är längre perioder på sjukhus.. så en ny affärsidé blommade fram. David sprang in på panduro och köpte skissblock och pennor åt mig och nu är vi i full gång. ??
Nu har vi precis spelat Fia med knuff i en timme via FaceTime med Jouline ❤ himla fint! Och efter det facetimeade vi med Della också, lilla älsklingen. Längtar ihjäl mig efter dem. I helgen får vi krama den stora älsklingen i varjefall. I morgon ska doktorerna prata igen och vi får se vad som beslutas..
Nu middag.
Processed with VSCO with b1 preset
Processed with VSCO with a5 preset
4591BD94-79FC-4C6C-ABB3-4E9C14EAEEDB
Processed with VSCO with a5 preset

Puss Ditte

3 kommentarer om “Dagens

 1. Anna says:

  Oh vad skönt ni måste tycka det är att komma ifrån sjukhusmiljön om så bara för en stud! Fast jag inte känner er personligen så väntar jag med spänning tills ni ska få er lilla solstråle (känns nästan som när mina barn skulle föda mina barnbarn ha ha)

  • dittesvanfeldt says:

   Men vad du är gullig ❤❤❤❤ tack snälla för dina kommentarer dem värmer och ger styrka! Kramar

 2. Malin says:

  Jag minns hur långtråkigt det var när jag låg inne för risk att föda för tidigt. Fick bara gå till badrummet, annars sängläge. Dagarna gick såå långsamt. Min sambo jobbade, kom en stund på kvällen sen åkte han hem för att sova. Jag var så ledsen. Vad skönt för dig att din man kan vara där! ❤ Hoppas bebis stannar en tag till i magen och lycka till när det är dags! ☺

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.