Della 4 år

Dagen med stort D. Dellas födelsedag. Kommer precis ihåg och kan fortfarande känna hur det kändes när jag tittar på bilder eller tänker på tiden när Della var nyfödd och vi bodde på sjukhuset. Hur hon låg inlindad i filtar från sjukhuset med print på där det stod ” tillhör sjukhuset ” och det var precis så det kändes. Att hon var deras, det var dom som bestämde, över henne och över oss. Vi levde i en sjukhusbubbla med känslostormar som är utöver det vanliga, vi hade inte så mycket att säga till om och var väldigt oerfarna inom området “vård av sjukt barn” just då. Idag är hon våran och bara våran oavsätt hur mycket eller lite tid vi spenderar på sjukhuset kommer jag aldrig mer känna eller låta dem ta över min roll som mamma eller styra över vad som är rätt och fel när det kommer till Della. Idag är jag stark och jag vet så mycket mer! Jag vågar ställa krav och jag vågar vara bråkig, höjja min röst och få våran vilja igenom. Jag vågar för jag vet och jag känner Min dotter bäst.

4 år har gått, 4 fantastiska år. Så otroligt mycket vi har gått igenom på de här åren, så otroligt mycket vi har fått känna och uppleva, och det var precis så som min mamma sa till mig när jag var yngre ” det är inte förens du själv får barn som du kommer att förstå hur mycket man kan älska någon ” det är precis så, att den kärleken man känner till sitt barn är sån kärlek man inte visste fanns förens de fanns där. Jag älskar så otroligt mycket och kärleken till henne är oändlig. Så tacksam över att få vara just hennes mamma. Hon har fått oss till att bli bättre, modigare, kärleksfullare, ödmjukare och starkare människor. Tack älskling för det absolut finaste Jag fått.
Idag firar vi livet och att Della blir 4 år.  Hipp hipp hurra för världens starkaste sötnos.

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.