Della min Della 

Oh herrejösses vilken dag vi haft, så ofantligt trött ? i natt sov varken jag eller David särskilt mycket heller, nervösa inför operationen antar jag. Della däremot, hon var lugn som en filbunke. Så jäkla cool! Hon sov på sjukhuset med assistenterna i går natt, David åkte in till henne vid halv 6 i morse och hjälpte till och duscha och ficka fin inför operationen. Jag och Duni åkte in vid halv 7.. den lilla tröttmössan fick jag väcka, hon låg som Pippi med fötterna på huvudkudden och benen i kors ?? så söt. 

Jullis sov gott när vi åkte, hon har haft studiedag idag och ville stanna hemma och ha sovmorgon för att se träffa kompisarna och plugga & köpa lunch på pizzerian tillsammans. Stora tjejerna ❤️. 
När jag och Duni kom fram mötes vi av en glad och lugn Della i pappas famn. ❤️❤️❤️❤️

Vid 08 gick vi till narkos, där fick jag pussa och viska ”jag älskar dig, du är starkast i världen, vi ses snart” sen rullade dem vidare hon, David och en massa människor i blå kläder. ❤️ snälla människor, som förstod att man som förälder är mer eller mindre ett ögonblick ifrån ett nervsammanbrott när ens barn ska sövas och opereras även fast hon ligger i riskzonen. ❤️
Tack och lov för att två utav Dellas assistenter gjorde mig sällis, alla andra assistenter satt i Dellas väntrum på avdelningen och tänkte på henne. ❤️ världens bästa team. 

Så fort David kom ut gick vi ner på stan för att slippa sjukhusmiljön och för att tänka på något annat. Drack en kaffe och åt god fika och köpte självlysande stjärnor till Dellas rum för att sätta i taket när hon är hemma igen ❤️ ⭐️✨?
Vid 12 ringer dem från narkosen och berättar att allt gått bra och att vi kan komma nu. Alltså alla samtal innan det gjorde att hjärtat satt i halsgropen. Känslorna har varit minst sagt utanpå kroppen idag. Hua. 
Jag slutar alltid förundras över Dellas styrka, hur en sån liten människa klara av små mycket. Världens starkaste tjej, det är min Della. ❤️ Hon är magi, det har jag sagt från dag ett. 
När hon väl kom inkörandes på barn intensiven kunde jag inte hålla tårarna tillbaka, så otroligt lättad och lycklig över att allt gått bra och att jag får pussa på henne igen. ❤️ Hon har sovit mest sen dess och nu är jag hemma med Jullis och Duni. Dem sover gott brevid mig i sängen ?❤️ Och jag känner hur tröttheten kommer som en stor våg. Så nu ska jag försöka sova jag också. I morgon bitti åker jag in till mitt hjärta igen. 

Puss Ditte

6 kommentarer om “Della min Della 

 1. Jessica says:

  Så skönt att det gick bra.Känner er ju inte alls men har tänkt på er under dagen!☺❤

 2. MH says:

  Vad skönt att allt gick bra!! Har också tänkt på er idag så den här uppdateringen gjorde mig väldigt glad! Får jag fråga vad det var för operation som Della gjorde? Om du vill får du gärna skriva ett litet inlägg om Dellas utveckling! Heja er! ❤️

 3. Nira says:

  Har tänkt på er så mycket! Skönt att operationen gick bra. Vila. Njut av dina hjärtan. Och ha en fin fredag och helg!
  Kram?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.