Den bästa känslan

Är när man inte bara gör något för sig själv, utan också för någon annan. ??❤️
Jag och David bestämde väldigt tidigt att vi inte skulle jobba med Della. Utan vi ville BARA vara föräldrar. Det blir svårt annars, att skilja på jobb och föräldraskap.. när är man ledig? Och det var nog bland de bästa beslut vi tagit. Att vi nu säljer vårat beans and brains kaffe till förmån för Hjärnfonden är på ett sätt ”vårt sätt” att ge lite tillbaka. Att kunna göra skillnad för någon annan. Det känns väldigt väldigt fint. ❤️☕️

Helgen har gått fort, David stod ju på Coop i 4 timmar i fredags. På lördag morgon fick vi ett meddelande från chefen på Coop där det stod att vårat kaffe var den varan som sålts mest på HELA dagen. ???❤️ Alltså!!!! TACK till alla hjärtan som kom och köpte kaffet. ( det säljs fortfarande där för er som vill handla lokalt ) ☕️?

I lördags åkte vi till Ulriksdals trädgård, åt lunch och köpte lite fina julblommor. ?

Det är ju såååå fint där.

Duni valde en fin kvist ❣️ Och jag valde lite smått och gott.

Det fanns mycket fint att titta på. Men Duni fastnade för de här julkulan. Så den fick följa med hem. Ni vet en sån där i glad som man skakar lite på så singlar snö sakta ner. ?

Efter att vi varit där åkte vi raka vägen hem till mamma och pappa med en julig bukett blommor och hade en mysig eftermiddags fika. ❤️ Efter det åkte vi hem och förberedde inför kvällen då Malin och Calle kom på middag. Såååå mysigt. Älskade vänner ❤️❤️❤️❤️
Jag gjorde Creme fraiche med löjrom, fin hackad rödlök plus lite salt och peppar och vanliga salta chips till. Bästa förrätten.
Till huvudrätt åt vi gratinerad hummer med vitvinssås och pasta. ???

Resten av kvällen hängde vi slarvigt slängda på mattan i vardagsrummet, åt ost och kex & spelade spel.

I morse åt vi frukost och hoppade sen in i bilen för att åka till Arlanda. Där mötte vi upp Niklas, mamma och pappa. En stund efteråt kom Nenne ??❤️ Äntligen är hon hemma. Blev många långa kramar. Känns fint att ha henne hemma igen. ❤️

Min sämsta period på månaden är här nu, PMS delux. Vilket innebär att jag är extra trött och väldigt låg. Så veckan som kommer har jag planerat ut efter det. Ingen extra stress. Utan jag ska försöka att bara ta det lugnt, inte för många möten under samma dag och gå en extra promenad om dagen bara för att jag vet att jag mår bättre utav det.
I morgon har vi bestämt att vi ska fixa de sista julklapparna. Skönt att vara klar med det. Har också planerat in ett blogginlägg med lite tips om fina paketinslagningar. ? som jag hoppas ni ska gilla.

Nu ska vi slänga oss i soffan och slå på ett avsnitt av solsidan.

PUSS på er

Puss Ditte

2 kommentarer om “Den bästa känslan

  1. Christina says:

    Grattis, så roligt! Jag väntar hem en leverans, ska bli kul att prova själva och även ge till nära och kära 🙂
    Tack för att du delar lite med dig om livet m Della, det är skönt att läsa om andra som oss. Vi funderar mycket på det du skriver om att “bara” vara föräldrar, något att ta efter.
    Kram

  2. Sofie says:

    Ser helt magiskt gott ut! Du vill inte dela med dig av receptet? Hoppas! Och tusen tack för en så fin blogg. Den vackraste och ärligaste. Önskar er en god jul! ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.