Den bästa känslan

God morgon fina ni ❤️
I går hade jag äntligen klipptid, så efterlängtat och behövligt efter en sommar med väääldigt mycket bad och sol.
Jag får ofta frågor om jag färgar mitt hår, vilket jag inte har. Det blir som naturliga slingor under sommaren, underhåret är lite mörkare medans överhåret blir blekt av solen. ? Meeen mitt hår hade tagit stryk av allt badande i poolen. Älskar att gå till Linda på Blond. Har gjorde det i några år nu och är alltid så otroligt nöjd. Inte bara med utseendet utan även med känslan hon ger medans jag är där. Så jäkla proffsig och bra på sitt jobb. Hon förklarar alltid exakt vad hon gör, vad hon använder för produkter och varför hon använder dem. I går berättade hon för mig om metaller som är katastrof för håret, jag hade en hel del.. vilket gör att håret blir strävt, känns smutsigt fort och trasslar sig. Så efter att hon tvättar håret hade hon i en behandling som ska hjälpa håret att rensas från metallerna. ( medans får man lång huvudmassage ) typ det bästa som finns ????

Klippt och klar. Så härlig känsla. ???
Tips tips tips ( från mitt hjärta ) till er som verkligen bryr er om erat hår och bor runt om eller i Uppsala.. och vill bli proffsigt omhändertagna. Gå till Linda på BLOND ❣️

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.