den lilla detaljen

Idag träffade vi Pernilla och Klara <3 innan Läkarmötet på Mödravårdspecialisten, kände mig okej inför mötet efter att ha blivit peppad utav Pernilla men när vi väl kom dit jag och David så fick jag flashbacks från när de plockade ut Della, det lixom sitter i väggarna där inne. Fick hjärtklappning och kände mig yr, vi fick träffa en ny doktor. Hon känds väldigt bra, lugn och lyssnade till oss och kom med ider och tips och hur man brukar gå tillväga. Vi pratade mest förlossning, den lilla detaljen. Jag fick ångest och ville mest fly, precis som när Della kom. Meeen jag stannade såklart och vi pratade massa, beslutade ingenting förutom att rutinultraljud ska göras snart och efter det kommer jag att få komma till Auroramottagningen. Hoppas att det ska hjälpa mig och min rädsla inför förlossning och hur den ska gå till.
Idag har vi också varit på syskongrupp på Habliteringen igen, Jouline var lika nöjd efter denna gången som den förra. <3 Känns jätte bra, de pratar om massa bra saker och får ventilera med andra lika gamla i samma situation.
NU natti, är så trött. Sov dåligt igår natt ( nervös inför läkarmötet ) så inatt hoppas jag på massa sömn.
I morgon blir det en lugn hemmamys dag för mig och liten Della <3 Jag har varit tok förkyld nästan från att hon kom hem från regnbågen så jag har inte velat pussat så mycket på henne, nu är jag bättre så nu ska det pussas och kramas hur mycket som helst.

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.