Den snöar en del i vecka 21

Minst sagt! Herrejösses vad det har öst ner hela dagen. Underbart tycker jag, blir lycklig utav hur fint det är ute just nu! Det har säkert inte undgått er.. känns som att det är de enda jag skriver om ?☃️❄️.  Vecka 21 nu, min mage växer och växer, känns som att den inte kan bli större nu, kliar gör den också. Smörjer in med lyxig olja från Elemis varje kväll men det hjälper inte mot kliet vid mitt kejsarsnitt ärr. Massa buffar och kullerbyttor mest hela tiden ❤️ Mår lite illa och kan inte äta så mycket åt gången, förutom det och foglossningen så mår jag bra.. extra sugen på klementier just nu och vatten! Älskade vatten ? Känner att livmodern vuxit mycket de senaste dagarna, är ovanför naveln.. är väldigt öm just runt naveln och känner buffar mycket längre upp än tidigare.
Varit ute och busat i snön efter middagen, Nu kommer Kalle på kvällsfika sen ska jag hoppa i duschen. I morgon Torsdag och Oriflame event på kvällen ❤️❄️? Mys!!
IMG_4582 IMG_4584

Puss Ditte

En kommentar om “Den snöar en del i vecka 21

  1. Alexandra Åhlen says:

    Vilka mysiga kläder! Varifrån kommer dom? Du klär dig alltid så snyggt, vare sig du är hemma eller iväg, du är inspirerande!
    Hälsning Alexandra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.