den som är lycklig för det minsta är också lycklig för det mesta

Tänk om man kunde somna och sen vakna och allt var bra igen, tänk vad underbart det hade varit för Della. Att slippa vara så himla sjuk och för oss, att slippa vara så himla oroliga hela tiden. Jag har gnuggat sönder min käke. Kan knappt tugga ordentligt längre. Spänner dem tydligen så hårt när jag sover. Stress… inte så konstigt kanske. Hoppas även det går över när det lugnar sig igen. För det vet jag att det kommer göra, det är bara jobbigt när det är så här, jobbigt att se henne må så dåligt. Della är sämre igen, andingen är försämrad och vi har kopplat på optiflow och tagit nya prover, lungröntgen ska vi göra igen också. Sätter även in intravinös antibiotika igen. 

Nanette kom med frukost, brie salami macka och latte, bästavän. <3 Min älskade mamma kom också, med bullar och kakor och nya gosedjur till Della, min fina mamma. Vad skulle jag göra utan dig. När David kom åkte jag hem för att vila lite, känner mig inte frisk. SÅ himla typsikt. Blir alltid sjuk när hon är sjuk. Mamma kom förbi med hennes Lasange (godast) och sallad så jag fick äta. Hon hade köpt med sig en bukett pioner, godis, och en sten med texten Love. Min mamma, hon tänker verkligen på allt. världens basolut bästa. <3  På jullis säng hade hon satt en super mjuk och gosig gosedjurskanin med ett kort till. gissa om någon blev glad när hon kom hem. <3

Ni är så fina som tänker på oss, jag är hemma med jullis nu, david är kvar hos della. Hoppas att natten blir lung. 

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.