Design by N&S

Här kommer mitt bästa julklappstips!! Min älskade lillasyster och hennes vän Sara har tillsammans startat ett uf företag där de säljer handgjorda silversmycken. 
http://designbyns.se
” Vår affärsidé att sälja armband uppkom när vi besökte byn Lannvaara och utbildningsföretaget Kristallen i norra Sverige. Kristallen utbildar ädelsstenstekniker och guldsmeder. Miljön och skolan gav oss mängder av inspiration kring smyckesstenar och produkter.
Vi kommer att sälja handgjorda armband i enkel och stilren design. Grunden är densamma i alla armband med en tunn silverkedja och en slipad sten. Alla armband kommer ändå att vara unika då de är handgjorda, handslipade och alla stenar ser olika ut. Stenarna har tre former, runda, ovala och hjärtformade.
Tillverkningen kommer att ske i Keetmanshoop Namibia, där Kristallen nyligen etablerat en skola med syfte att få arbetslösa i arbete eller bli egna företagare genom att utbilda om ädelstenar och smyckestillverkning.
Vi har valt att lägga tillverkningen där för att förbättra livet för människor i Namiba, tanken är även att en del utav vår vinst ska gå tillbaka till skolan i Keetmanshoop. ”
Jag blev själv helt kär när jag fick se dem för första gången. Så fina!! Älskar idén bakom smycken också, de gör dem ännu finare. Här kan ni titta på alla armband och även läsa mer om dem. http://designbyns.se
Titta gärna in på deras instagram också för fina bilder. @designbynsuf 
   
 

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.