Det är inte alltid alla kan vara med under påskfirandet

Men i år funkade det fint för Della ❤️?? började morgonen med mys i sängen, Duni vaknade ganska tidigt även om hon fortfarande var trött.. så vi låg kvar en stund och kollade på Gruffalon, det är fortfarande hennes favorit ❤️ och att pilla på mina fingertoppar… det gör hon alltid så fort hon får chansen.
Efter frukosten hade påskharen varit ute och gömt ägg i skogen på baksidan. Tyckte minsann att han gömt äggen väldigt bra men Jullis hittade sitt nästan på en gång ? och Della med!!

Hon är såååå himla fin min Della, kolla hennes söta lilla glugg ?❤️
Bus dunet kröp till ljuslycktorna det första hon gjorde när vi kom in igen ???‍♀️??❤️

Vid 13 kom mormor och morfar ❤️ strax där efter kom mamma, pappa & lillasyster ❤️ vi fixade i ordning ett väldigt gott påskbord och Della kunde hänga med oss alla under tiden.. ofta tycker hon det blir jobbigt när vi är fler hemma, det blir för mycket ljud, för många röster och då bli hon ledsen.. men i går gick det bra ??❤️ det värmer mamma hjärtat.

Vi drack champagne till påskmaten och åt länge. Det är himla mysigt tycker jag.. påsken är nog en av de högtider jag gillar allra bäst. Inte så kaotisk som Julen.. det är ofta vår i luften och solen värmer och gör sitt ☀️?? Vid 19 åkte alla, Jullis följde med mamma, pappa & lillasyster hem för att sova över. Della sov och Duni somnade strax där efter så David och jag passade på att dricka ett till glas champagne, äta godis och kolla på film i soffan ❤️ perfekt avslut på en mysig dag. Älskar att det är ljust på kvällarna ?Hoppas nihaft en mysig helg hittills ??

Puss Ditte

2 kommentarer om “Det är inte alltid alla kan vara med under påskfirandet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.