Det är inte du, det är jag

Känner mig så oinspirerad där vi bor nu, kämpa Ditte sista veckorna nu sen flyttar vi. 4 veckor kvar nu. Bara 4 ynka veckor. Att bygga hus har verkligen varit en resa. Att bygga hus efter att ens dotter dött och en annan dotter mått väldigt dåligt har också varit…. en resa. Men det var helt rätt beslut har vi kommit fram till allihopa. Ingen utav oss ville bo kvar i huset, även om vi hade många fina minnen där ifrån så kändes det inte bra att bo där efter att Della gick bort. Vi behövde byta miljö.
I från början så sa David ” jag kan tänka mig att bygga fler hus efter det här ” Jag sa nej aldrig. Tror att vi är rörande överens om att vi inte kommer bygga fler hus nu. 🙈🙃

Men nu har vi aldrig varit så nära inflytt 😋 och det känns fantastiskt!

I veckan som kommer köket och nu i helgen blir målarna klara med väggar & tak. Bara dörrarna kvar. Panelen är så gott som på plats (blir nog också klart i veckan & taket håller på att sättas.) Braskaminen kommer vecka 45. Vi har slutsamråd och besiktning den 24 november och inflytt den 25 😍 Så vi kommer att få fira 1 advent i huset. Så mysigt!!!!

Vi har valt tre olika storlekar på panelen som är behandlad med järnvitriol som grånar med tiden. 🫶🏼

Puss Ditte

8 kommentarer om “Det är inte du, det är jag

  1. Ann-Sofie says:

    En dröm, vilket hus, vilken familj ni är. Önskar er all lycka till i slut spurten ❤️❤️

  2. Louise Karlsson says:

    Blir toppen för er i ert nya hus????????Ett så fint hus och er tomt är så fin. Hade önskat vi bodde vid skogen. Vi har skog inom synhåll, men kanske en dag i livet när barnen❤️❤️ blivit flygfärdiga och lämnar boet kanske vi hittar på annat. En önskan/dröm jag har är en stuga fjällen och en på västkusten. Det är ju tur man kan drömma och fantisera. Spännande att se vad framtiden ger????????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.