Det är med en pirrig mage

Jag går och lägger mig ikväll.. lite ledsen också för den delen. Men den ledsna delen skriver jag om en annan gång. Nu tänkte jag berätta om varför det är lite pirrigt, den här veckan är nämligen sista veckan utav vad som känns som år av renovering. Allt blir klart denna vecka❣️ Är så pirrig och förväntansfull. Längtar till när vi möblerat vårat nya sovrum och vi får sova i vår nya säng första natten där. Och tanken på att ha ett fungerande badrum med dusch och alla mina grejjer igen gör mig lycklig. ?

Dessutom fyller en av mina absoluta favorit personer år på torsdag. 8 år för att vara exakt. Vi började med att fira lite redan idag, med bad i det väldigt fina vädret. ❤️?

I morgon ska David och Della klippa sig.. deras kalufser alltså! De har verkligen magiskt hår❣️

Nej nu ska jag krypa ner i sängen, alla andra sover redan gott.

PUSS

Puss Ditte

En kommentar om “Det är med en pirrig mage

  1. Kristin says:

    Vackra magiska krigar prinsessan Della!
    Hennes ögon glittrar av styrka, kärlek och värme precis som hela er familj
    Kram och grattis Della i förskott på din stora dag??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.