Det är mycket nu

Just nu är det ganska mycket som händer i vårat liv, många beslut som ska tas inom två väldigt stora saker i den här familjen. Den ena är jobbrelaterad och känns väldigt självklar medans den andra har med Della och göra och blir då på en gång väldigt känslosam och jobbig. En sak är säker, 2019 kommer bli ett fantastiskt fint år. Vi kommer slippa människor som bara tar energi, som står och trampar på exakt samma plats i livet som för 15 år sen. ( tål inte sånt ) vem vill inte utvecklas lixom?! Dumma människor har vi inte tid till. Nej tid är en dyrbar sak, den ska läggas på saker och människor som får en att må bra. ??❤️
David och jag har gått igenom så mycket saker under våra år att vi kan varandra inifrån och ut, vilket verkligen märks nu när det är lite svajigt. ( ja jag väljer att vara lite luddig fortfarande, men jag lovar att ett mer utförligt inlägg om detta och vad det är som händer kommer att komma ) Hur som, är väldigt tacksam över vilken smart, snäll, genom god, driven, framgångsrik, snygg och proffsig man jag har.. bättre finns inte och jag är så stolt över att ha honom vid min sida. ❤️❤️❤️❤️
Hur hanterar ni saker när ni blir illa behandlade?
Hatare kommer att hata, så är det bara och avundsjuka är en sjukdom & det är de fulaste jag vet, avundsjuka och missunnsamma människor ? . Mottot i den här familjen när någon är dum är “kill them whit kindness” för det kommer man alltid längst på.
Nu hoppas jag på en lugn jul, mamma och pappa är påväg och ska hjälpa oss att flytta granen. ( på lucia ska vi klä den ) jag längtar.. ? Sen ska jag och Jullis fortsätta kolla på en serie vi precis börjat se, jägarna på c more.. fler som ser den?
Måste visa er vad Della kom hem med från skolan idag ?? Hon hade julpysslat. Det finaste julpysslet jag sett.

Puss

Puss Ditte

9 kommentarer om “Det är mycket nu

 1. Lisa says:

  Åh, det var då själva fan att ni inte bara ska kunna få ha det lite lugn och ro någon gång. Det är NI om några så värda. Jag tycker att du/ni gör helt rätt i det som tänker som ni gör. Tack för den bästa av bloggar. Kramar

 2. Soffan says:

  Måste bara skriva att jag älskar dig blogg, får en sån otroligt härlig känsla varje gång jag går in här. Önskar att det löser sig till det bästa för Er. När jag blir illa behandlad försöker jag göra precis som du skriver.. inte alltid så lätt när känslan i bland kan vara att slita av någons huvud ? men man får samla sig och tänka vad vinner jag på detta osv.
  Varmaste kramen

 3. Nina says:

  ja du har rätt! Avsundsjuka är en sjukdom och det är det fulaste som finns med missunnsamma människor. ????? You gooo girl! Ta ingen skit.

 4. Lotta says:

  Du sätter som så många gånger förut mina tankar i ord. En väldigt fin förmåga du besitter. Håll huvudet högt ni ska vara stolta över varandra, att ni har varandra och allt ni åtstakommer på vägens gång. Jag tror att världen hade varit en bättre plats om fler var som er, David och Ditte. ?

 5. Anna says:

  Kommenterar alldeles för sällan men måste bara säga att du och din lilla familj verkar så vänliga och kloka. Ta hand om er och njut av julen. Stor kram

 6. Carro says:

  Va jobbigt det är med avundsjuka människor som bara inte kan vara snälla. Vi har två såna i släkten och jag har lidit pga deras beteende i flera år nu men jag har lärt mig genom att jobba med mig själv, att sluta bry mig, inte ta åt mig. Det är jättesvårt emellanåt men jag vill inte behöva må dåligt över hur andra är. Förut har jag konfronterat men jag har insett att vissa människor kommer alltid skylla på andra och inte inse vad dom själva gör så vi har slutat höra av oss, sakta fasat ut dom ur våra liv så nu umgås vi inte längre men är ändå inte osams. Ses vi så säger vi hej och byter några ord men mer är det inte och det är jätteskönt! För första gången på 10 år kan jag andas igen, så känns det. Livet är för kort för att omges av människor som bara ger en negativ energi.
  Stor kram till er och vilka fina saker Della pysslat ❤

 7. J says:

  Jag har inte lärt mig riktigt att hantera det. Oftast bryter jag kontakten direkt. Låter allt lugna sig. Oftast är det mina syskon som tar negativitet och det är svårt att bryta med helt i o med en tight uppväxt. Men en paus är alltid bra. Nu har det gått 1 år sen jag pratade med min syster.. så är det. Men, jag är en sån som stampar på samma ställe.. Jag är så sjuk och instängd att ja har svårt att ta mig till en annan plats hur mycket jag än kämpar. Men ja ska fortsätta, tills jag lämnat denna plats för den känns inte bra…. kram

 8. Eva Karlsson says:

  Först av allt vill jag bara säga att jag tycker ni är en helt underbar familj och de är så trevligt att få följa er. Sen håller jag med dig om att avvundssjukan är en riktigt farlig sjukdom- jag avskyr när vissa inte kan glädjas åt andra utan måste snacka skit/ trycka ner varandra. Sen har jag oxå sållat bort några stycken ur mitt liv som endast tar massor utav energi,men som aldrig tillför något. Tråkigt men nödvändigt- mig och min familjs välmående först. Ni verkar så fina tillsammans och jag måste säga att jag beundrar er. Hoppas att ni får en lång och härlig jul tillsammans med erat fina treklöver i tjejer och givetvis hunden Gösta. Va rädd om er. Kramar

 9. Matilda says:

  Idag känns som en bra dag att lämna en kommentar. Vill därför bara skriva att du verkar genomgod o en fin mamma o person! Gillar verkligen din blogg, blandningen av livet o allt högt o lågt o hur du så tacksamt beskriver relationer o kärlek! Keep up the good YOU!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.