Det är Torsdag men känns som Tisdag

Inte så konstigt att veckan gått fort när man bara gjort massa roliga saker. I går hämtade jag ut paket på posten, massa fint! Bland annat det här Halsbandet och den här tröjan från Emma Israelsson. Precis min stil, kommer användas flitigt!
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Truls och jag har hängt med Anna och Noel idag, bytt till sommar däck på min bil och sen, seeeen ska ni få höra vad vi lyckades med.. Jag Jouline, Kalle, Truls och Leo tänkte att vi skulle gå en prommis i skogen så hundarna fick springa lösa. Vi gick och gick och trodde att vi hade koll, jag tyckte minsann att jag och mamma gått i den där skogen tillräckligt många gånger för att jag skulle hitta. Så var det inte utan när vi virat runt i en timme tyckte jouline att det började bli lite jobbigt, jag med faktiskt så då satte tog jag upp gpsen i mobilen och eh ja, vi var väldigt långt hemifrån. Hade nog gått bra om vi hade haft med oss matsäck med lite varm choklad och en bulle, då hade nog energi nivån vart lite högre. Vi kom ju hem tillslut, väldigt trötta allihopa. Så nu har vi ätit, David och Della myser bredvid mig i soffan, Julli duschar och Truls sover som en stock. Ska göra min hjärtan sällis nu. Hoppas ni haft en bra dag 🙂
Puss på er!

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.