Det blir en annorlunda jul

På många sätt.. det är ju en som fattas oss. Så när jag har tänkt på den här julen har det mest känts vemodig. Det blir så uppenbart på högtider. Eller nej, när jag tänker efter så är det ingen större skillnad men det blir att jag tänker mer på att hon inte är med under hela dagen.. vardagen rullar på.. och kvällarna är fortfarande tyngst. Saknar henne så mycket att det värker i hela kroppen. 💔

Den här julen firar vi själva. David, duni och jag.. mormor och morfar kommer förhoppningsvis också. Om duni hinner bli frisk. Just nu har hon nämligen krupp. Jullis & min mamma och pappa åker till Dubai i dag och är borta i 10 dagar. Tror aldrig jag varit från henne så länge, men är väldigt glad för deras skull att dom åker till värmen och får den tiden tillsammans. Mysigt 🤍

Det blir en annorlunda jul, på många sätt. Och jag tycker faktiskt att det ska bli skönt.. nu när livet ändå blev som det blev. Att huset inte fylls det här året.. för när det gör det, så blir det ännu mer uppenbart att någon väldigt viktig saknas. ❤️

I går firade vi därför tidig jul med Jullis, skrotade runt i pyjamas hela dagen och tog det bara lugnt. Tände brasa och gav varandra julklappar ❤️ Jag fick den absolut finaste presenten någonsin! 😭 grät mig igenom boken som Jullis själv hade gjort.

Som sagt… finare present går inte att få. ❤️

Puss Ditte

3 kommentarer om “Det blir en annorlunda jul

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.