Ditte Svanfeldt

Det fina med att jobba hemifrån

2019.10.02

Kategori: Blogg

Hej ❣️

Sov som en kratta i natt, verkligen. Vaknade till smattret på fönstret i morse, regn som öste ner. Öm i halsen och nacken. Duni hade fotografering så vi åkte tidigt till föris. Sen åkte jag hem till mamma, jobbade och fotade massor.. mysigt att få jobba tillsammans. Men sen blev jag för hängig. Åkte hem igen, la mig i soffan och gjorde klart mina utkast inför kommande samarbeten. Flyttade sen till fåtöljen, har en väldigt stor och lurvig svans som följer mig vart jag en går.

Som alltid vill ligga nära. Inget mig emot, väldigt fryssen idag.

Sen kom Sofia förbi med fika.

Nu har David och Della också kommit hem. Duni följde med Sixten hem från föris idag. ❤️ Så vi ska snart hämta hem henne. Blir tidigt i säng för min del, tog precis en temp och den visade 39 graders feber ?? snark. Har inte tid att vara sjuk. ? Hoppas jag inte smittar någon annan bara.

Tips, mitt godaste snacks just nu: smörstekt brysselkål med salt, parmesan. Droppa lite citron över också ??

PUSS

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Ditte på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Click here to troubleshoot