Ditte Svanfeldt

Det här är mitt jobb

2019.05.07

Kategori: Blogg

I bland får man nypa sig själv lite i armen.. tänk va, att detta är mitt jobb. Att jag i tre dagar nu får hänga med Fjärilssystrar i Danmark på The Norrmans! Sån Dröm!

Ligger just nu för mig själv i sängen här, reflekterar lite över vad vi pratat om och gjord under dagen. Himla fint.. Har fått tre videos skickade till mig hemifrån, Duni, Gösta, mamma och pappa står i köket och dansar.. ❤️ Bästa.

Nu ska jag skriva lite innan det är dax för middag, vi hade en övning om TID idag efter lunchen.. hur vi ser på vår tid och vad den betyder för oss osv. Väldigt intressant och det väcker många tankar inom mig.

Vi hörs mer i morgon.

PUSS på er ❤️

Duni packade med sig själv i min väska.
vi började med vinlunch.
Det är sååå fint här.
0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Ditte på Instagram