Det här med att bestämma vagn..

Halloj, nu skulle jag behöva er hjälp igen.. Börjar bli dax att bestämma sig för vilken vagn vi ska ha till bebisen.. jag är helt inne på denna bugaboo buffalo
classic+ collection gråmelerad. Så himla fin ??? Men jag skulle gärna höra med er om ni har några tips och synpunkter. Så snälla bomba mig med åsikter och berätta gärna vad ni har för vagn om ni har någon?
IMG_5994 IMG_5995 IMG_5996

Puss Ditte

15 kommentarer om “Det här med att bestämma vagn..

 1. carro sasse says:

  Om det blir vagn för oss någon gång igen ska det vara en cybex priam! ? Kollat in dom? Snygga på alla sätt och vis.
  Jag stod i valet och kvalet mellan buffel och kronan duo S när Malcolm låg i magen. Men valet föll på duo s. Den kändes stabilare och hade bättre körkänsla enligt mig 🙂

 2. Linda says:

  Jag har en bugaboo! De är helt klart snyggaste vagnen och funkar jättebra att rulla på asfalt, MEN jag tycker den är så himla dålig att köra på ojämt underlag så som grusväg eller väg med snö (bor i Norrland).. 🙁 så jag ska sälja min vagn nu och återgå till min britax go next (http://www.babyland.se/britax-go-next-2016-duovagn?32234&gclid=CMKKgvOBs9ACFU1lGQod5qgOjQ) som är klockren att köra oavsett väglag! Tycker så synd om min lilla bebis när vi är ute och går med hunden nu när det är vinter ute, den dämpar inget alls tycker jag så det blir även jättetungt att köra.. Stor kram!

 3. Malin says:

  Jag har haft några olika vagnar men till slut köpte vi en britax go och jag älskar den vagnen! Kommer aldrig byta igen 🙂 Den har det skönaste gunget, handtaget (som några tycker är fult) är helt underbart att hålla i. När man använder sittdelen så går vagnen att fälla ihop med den på, så den tar jätte liten plats i bilen. Kan inte komma på någon nackdel alls 🙂 Stor kram och lycka till!

 4. Rebecca says:

  Vi valde cybex priam och är väldigt nöjda. Fördelen med cybex gentemot bugaboo är att liggdelen är nästan dubbelt så stor, de kan ligga i den längre å får plats med overall.
  Den största fördelen är dock att vi valde cybex babyskydd till som är de enda babyskyddet, mig veterligen, som går att fälla till liggläge när du inte har det i bilen. Det gör att barnet kan sova gott även om de ligger en längre stund i babyskyddet under en shoppingtur ex.

 5. Frida says:

  Vi kör en buffel och kunde inte vara mer nöjd. Elis kom för strax ett år sen så vi har kört den i alla väder och den gör mig aldrig besviken. Eftersom man lätt kan låsa hjulen där fram går den väldigt bra i snö, på grus eller i skogen. Nä den skulle jag verkligen rekommendera! Lycka till 🙂

 6. Camilla says:

  Hade en äldre emmaljunga med mitt första barn , nu med nr 4 så är jag tillbaka vid emmaljunga ? helt underbar & smidig trots att det är en tvilling vagn. Grymt snygg & många möjligheter att anpassa efter behov & bebis trivs jätte bra i den mysiga liggdelen.. Kör en super viking med grå klädel. Älskar den! Lycka till i barnvagn djungeln?

  • Hanna Maclean says:

   Hej,
   Vi köpte en begagnad grå Stokke Scoot att ha nu under våren/sommaren.
   Men vi kommer att köpa Stokke Trailz till hösten. Den har superbra fjädring och är inte lika låg som Bugaboon och känns mer stabil. Min kille är 186cm så vi ville ha en lite “högre” vagn ?
   Har alltid velat ha bugaboo Buffalo tills jg blev gravid och provkörde olika vagnar ??
   Lycka till! ❤️

 7. Josefine says:

  Hade en Buffalo till sonen var super nöjd men skulle få barn nu skulle jag utan tvekan välja en Emmaljunga NXT90.
  Ställbart fotstöd, mer ombonad, fler lägen, vinkelbart handtag är några av fördelarna tycker jag det verkar som dessutom om jag inte är helt ute och cyklar kommer det en ny uppdatering på den vagnen snart.

 8. Sofia says:

  Gillar Britax Go. Känns stabilare än Buggaboo och är dessutom högre. Buggaboo är så låg, ser nästan roligt ut om man är lång som jag 🙂

 9. Sofia says:

  Vi har Bugaboo och är såå himla nöjda.Bästa och snyggaste vagnen enligt mig?Vi går mycket i skogen och den fungerar jättebra i alla underlag.Kram

 10. Frida says:

  Jag upplever bugaboon som väldigt “stum” vilket känns obekvämt för framför allt liten bebis så fort underlaget blir ojämnt. Visst är den fin, men komforten känns inte bra.. Och som någon nämnt tidigar; väldigt låg. Hade jag köpt ny till bebis nr 3 hade jag satsat på brio Go (eller heter den britax numera?) Bra stötdämpning vilket känns bra för bebis! Lycka till!

 11. Madelene says:

  Hej! Vi har haft flera olika vagnar men är absolut mest nöjd med Joolz geo. Provkör den! Den är underbar och är den som vår dotter trivts bäst med att åka. Trevlig helg och tack för en mysig och fin blogg! Kram

 12. mart says:

  Precis beställt en grå Donkey men valet stod mellan denna Classic och vi valde endast bort då maken gillade sidokorgen bra. Världens bästa vagn att fälla ihop och köra. Och extremt fin I just den färgen 😉
  Lycka till med shoppingen och graviditen.

 13. Jenny says:

  Jag har haft bugaboo till båda mina barn och har tyckt att den är bra. Men skulle jag få ett tredje barn skulle jag välja någon annan pga följande:
  1. Liggdelen sitter så lågt. Det känns som att man på det sättet kommer så långt
  ifrån sin bebis.
  2. Eftersom liggdelen sitter så långt ner är det väldigt svårt att komma åt varukorgen eftersom liggdelen i princip helt täcker den. Varukorgen är dessutom väldigt liten.
  3. Jag upplever vagnen som stum vilket medför att bebisen skakas mycket om man kör på ojämna underlag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.