Det känns lite konstigt

Hej ❤️
Som vanligt så känns allt lite bättre efter att jag skrivit av mig här. Ni är så fina mot mig. Alla era varma ord hjälper verkligen❣️ Att känna sig ensam i jobba stunder är inte kul, vilket jag nästan aldrig gör faktiskt.. för att jag har världens finaste familj och vänner omkring mig. Och så har jag er som alltid stöttar och finns där, bara en kommentar bort. ??❤️ Jag hoppas att min blogg kan göra detsamma ifall att någon känner sig ensam, att man kan komma in här och känna att man inte är det. Alla får en ryggsäck att bära genom livet, i bland är den tung och i bland är den lite lättare.. oavsett vad så är det alltid skönt att känna att man har något/någon att luta sig mot.
Idag har vi varit själva hemma, tjejerna, Gösta och jag. David åkte tidigt i morse till Göteborg. Det var längesen som han var borta nu.. har fått hänga med honom varje dag i nästan 3 månader. Väldigt väldigt mysigt. Så när han åkte i morse kändes det konstigt. Men vi har roat oss med att kolla på film, ätit mellis, målat, lekt, läst böcker, ätit lite till, lekt med lera, sovit, gått på promenader. Jullis kom hem med två vänner efter skolan. De har lekt med Duni hela eftermiddagen. Så fina ❤️ Ni kan ju tänka er, Lill-Dunet har nog haft en av de bättre eftermiddagarna i sitt liv. ??
Nu har vi precis ätit mat, min bästa Sofia kom förbi med thaimat, Jullis vänner åt med oss. & nu sitter de och leker med lera tillsammans med Duni. Jag ska passa på att gå in och mysa med Della och sen gå en promenad med Gösta.

Puss

Puss Ditte

En kommentar om “Det känns lite konstigt

  1. Kicki says:

    Det är så härligt att Duni och Gösta de verkar vara oskiljaktiga så söta tillsammans
    Och gillar din blogg och skickar en Styrke kram till dig och din familj ❤❤❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.