Det knyter sig i magen

Jag ser fler och fler artiklar om familjer som får avslag på assistans, om familjer vars barn behöver mer assistans men får mindre. Det får mig illamående, att man väljer att dra ner på resurser där det behövs som mest, att man väljer att slå så hårt på de som redan ligger ner. Jag blir trött, matt och fruktansvärt ledsen och arg! TACK VARE ASSISTANSEN lever våran Dotter idag, tack vare det jobb Dellas assistenter gör får hon vara frisk och må bra. Ska vi föräldrar eller människor överlag som är i närheten av assistans som dessutom redan har en oro upp över öronen få yttligare en sak att oroa oss för, när blir det våran tur? Vems assistans kommer de att dra ner på nu?
“Älskade Assistenter om ni visste vad ni betyder för oss, förstår ni att eran närvaro är ovärderlig? Förstår ni att jag älskar er ibland så mycket att det gör ont? För allt ni gör för Della gör ni också för mig/oss. Ibland brukar jag stå och tjuvlyssna på er när ni busar och sjunger med jordens inlevelse och allt som oftast har väldigt djupa konversationer med Della. Jag står där och njuter med Sveriges största leende och tårar i ögonen, för att ni är så fina. För att ni ger min dotter mer än vad man kan begära från någon, för att ni ger henne så otroligt mycket värme och kärlek. För att ni hjälper henne till ett så “normalt” liv som möjligt. För att ni orkar när jag ibland inte gör det. Jag vill att ni ska veta att vi är så glada över att ni varje dag kommer hem till oss och förgyller vårat men framför allt Dellas liv med glädje och kärlek. Tack för att ni orkar kämpa med oss. Tack för allt ni gör. Jag älskar er mer än ni förstår och egentligen är tack och sånt tjafs för fjuttigt.. Jag önskar jag kunde ge er hela världen som tack för det jobb ni gör, tänk om politikerna förstod att utan er skulle vi gå sönder och samman. Ni är änglar på jorden. ❤️?????????????? ”
Snälla Sveriges politiker hur tänker ni?!
2014-07-27-2342_53d5724ae087c3382cae8203

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.