Det öser ner

Vi hade väldigt fint och promenad vänligt väder i morse, det ändrades ganska fort till ösregn. Vi hängde inne hos Sofia på Urbancollection på Drottninggatan ( som idag fyller 4 år och har därför 15% på allt i hela butiken ) pass på! ❤️???
Väl hemma gick musten ur mig, såååå olidligt trött just nu! Vill typ gråta för att jag är så trött. Vädret gör det inte direkt bättre heller. Både Duni och Della har varit trötta idag, ändå så har Della varit så sjukt duktig och stått i ståskal i 2 timmar sammanlagt och haft alla sina hjälpmedel på sig utan att klaga ❤️ Lilla hjärtat mitt. Nu sover de båda två, Truls med. Jag inväntar älskling som snart kommer från jobbet och sen åker vi till Nanette och Jim för middag och mys. Blir ett perfekt avslut på den här dagen och sen ska jag slänga mig i sängen ☺️?.
IMG_5837 IMG_5838 IMG_5839 IMG_5840 IMG_5841

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.