Ditte x Yves rocher

Och så äntligen blev det tisdag. Som vi fixat, mailat, smsat, ringt och donat inför den dagen. På morgonen kom mamma, fixade alla fina blommor i vaser och hjälpte mig. ❤️ I helgen var dessutom pappa & mamma här och hjälpte oss att fixa i ordning allllllt på tomten inför eventet. ??❤️ Världen bästa är dom.

Vid 09 kom Gabbi och Malin. ❤️ Bästa tjejerna från Yves rocher. Vid 12 kom alla 21 tjejerna. Så otroligt tacksam över att alla kom. Och såååå bra det blev. En gäng genuina, fina, varma, kreativa tjejer. Massa skratt och härliga samtal. Maten stod @mcreperie för ?? Sååå gott och lixom lite grädden på moset att ha en crepes vagn på garageuppfarten.

Alkoholfri välkomstdrink ?
Magsik god mat.

Alla fick göra hudanalyser och Gabbi & Malin berättade om Yves rocher.

Yves Rocher, föddes 1930, och bodde i staden La Gacilly i Frankrike när han  1959 bestämde sig för att starta ett företag med inriktning på naturen och kvinnlig skönhet.

Alla verksamma ämnen i Yves Rochers produkter kommer från naturen. Man har bla stora egna odlingar där man odlar blommor och örter ekologiskt, som sedan plockas för hand. (Kommer ni ihåg att jag var där i början av sommaren?) sån lyx att ha fått se detta på riktigt. ??

En annan väldigt vääääldigt bra sak med detta familjeföretag är deras engagemang för miljö och mångfald. Detta har jag också skrivit om förut med det tåls att lyftas hur många gånger som helst för det är så jäkla bra.

”PLANT FOR THE PLANET

Träd ger näring till jorden och alla som lever på den. Stiftelsen Yves Rocher ska, till och med år 2020, plantera 100 miljoner träd.
Över hela världen arbetar trädplanterare tillsammans för samma mål: biologisk mångfald.

Alltså! Bästa. ❤️?

Sen blev det Crepes och kaffe såklart. ?☕️

Vilken dag. Så så så otroligt tacksam och glad över hur bra det blev. ❤️ Och att jag fick göra detta tillsammans med alla er.

Det var en väääldigt glad och trött Ditte som gick och la sig den kvällen. Kommer kunna leva länge på detta.

PUSS på er

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.