Du & jag

God morgon ❤️
Har ni sovit gott? Det har jag, trots att jag vaknade på ungefär 15 cm yta av sängen och med kudden hängandes utanför (Duni gillar att ligga nära nära) och flyttar efter när jag flyttar ifrån ??❤️

Fick en fråga i går om hur det går för mig och David att vara så mycket tillsammans nu. Om det inte är påfrestande.. Helt ärligt så är vi bäst tillsammans, och vi är bäst på kris. Han och jag.. vi kan varandra utan och innan och att starta beans and brains tillsammans var det bästa beslutet på länge. Att få hänga tillsammans varje dag ??❤️ Väldigt tacksam över det. Jag vet att det absolut inte funkar för alla men för mig och David så funkar det väldigt väldigt bra. Vet inte varför vissa blir så provocerade utav det…
Såg att någon skrivit att ”vänta ni tills den här krisen pågått i några månader” ja alltså vi har på sätt som vis levt i kris under 8 års tid så för oss är mycket som vanligt, förutom att vi inte kan träffa våra nära och kära i samma utsträckning som vanligt. Och behöver hålla oss hemma extra mycket..

På hyllfronten händer det mycket nu, Niklas är här och spacklar just nu.. i morgon kommer målaren och sprutmålar hela hyllan. Och spegeln och lamporna kommer innan fredag för hoppningsvis ? så kanske blir den klar till i helgen. Hade varit skönt. Det blir så bra, hela rummet känns mycket större. ??
Jag ska måla klart alla ribbor idag. Eller ja, betsa klart dem.

Sofia kom över i går och vi passade på att möblera om i vardagsrummet också. ?

I morgon fyller min lillasyster år och på fredag fyller vårat lilla Dun år. ??❤️ Ska förbereda lite här inför det idag, slå in paket och städa lite. ?

Hoppas ni har en finfin onsdag.
Ta hand om varandra.

PUSS

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.