Ditte Svanfeldt

Du och jag älskling

2019.12.04

Kategori: Blogg

I måndags firande vi vår älskling, min och tjejernas trygghet. ❤️ David fyllde år. Vi väckte honom med sång och paket på sängen.
När vi lämnat alla tjejer så åkte han iväg till rosteriet och jag bryggde kaffe och gick ut med Gösta. Strax efter det kom Malin hem till mig för att intervju mig inför hennes bok om kvinnliga entreprenörer. ??❤️
Lilla jag, i en bok. Känns väldigt fint.

Efter intervjun så åkte jag och David till Dellas skola för att ha möte med rektor och kommunen. Mötet avslutades helt okej. Dellas mentor är väldigt fin och bra.. så det kändes ändå ganska bra i magen efteråt. ❤️
Till middagen kom mamma pappa mormor morfar och Niklas. Vi saknade dig lillasyster. ❤️
Den här veckan har och blir ganska intensiv.. idag har vi varit på rosteriet hela dagen ?? sån magisk känsla att få hålla sitt alldeles egna kaffe i handen på riktigt för första gången. ❤️
När smaken, hjärtat och hjärnan får bestämma.. då kan det blir såhär.
Så stolt över det här, över oss. Att vi gör detta tillsammans. Något gott som gör gott, inte bara för oss utan för väldigt många. ???❤️

Och när vi var på väg till rosteriet för andra gången idag så såg vi att Jullis hade lagt ut detta på sin insta. Både jag och David fick tårar i ögonen. Våran tjej. Världens absolut finaste älskling… som är lika stolt som vi är över det här projektet. ❤️❤️❤️❤️

I morgon ska jag och David vara med i Holisticpodden.. min favorit podd av alla poddar. Så glad och pirrig över detta. ???
lovar att säga till när den finns att lyssna på.

Nu ska jag krypa ner bredvid mitt minsta hjärta. ❤️
PUSS på er

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Ditte på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Click here to troubleshoot